Lär känna våra bolag
Var känner du dig mest som hemma?

Våra bolag

Inom ICA:s koncern hänger allt ihop, och bakom våra dörrar möter du butik, apotek och bank. Här är steget aldrig långt över nästa tröskel, så varför inte gå från att jaga lokalproducerat till att jaga medarbetare? Eller gå från lager till fastighet? Utforska ICA:s värld av möjligheter.
ICA Gruppen
ICA Gruppen är grundstommen i ICA-koncernen som sammanfogar ICA Sverige, Rimi Baltic, Apotek Hjärtat, ICA Banken och ICA Fastigheter. Här kan du välja mellan spännande uppdrag inom tech, e-handel, inköp, lager, ekonomi och marknadsföring. Tack vare vår bredd kan vi erbjuda både trygghet och nya karriärvägar inom hela ICA-familjen.
Våra ICA-butiker
Vill du visa kunderna vad ICA-andan innebär på plats där det händer? ICA Nära, Supermarket, Kvantum och Maxi representerar olika sidor av ICA, men möts i passionen för god mat, grymma råvaror och fantastisk service. Alla butiker drivs som enskilda företag av engagerade, drivna handlare vilket innebär att du söker jobb i den butik där du vill jobba.
Apotek Hjärtat
Hjälp människor att må bättre, varje dag. På Hjärtat möter våra farmaceuter och apotekstekniker alla besökare med omtanke och bidrar med tips och råd för att hjälpa dem mot ett friskare liv. Som Sveriges största apotekskedja arbetar vi aktivt mot ett bättre klimat, mer inkluderande samhälle och en bättre folkhälsa. ​
ICA Banken
Vi hjälper privatpersoner att få koll på sin ekonomi med enkla och prisvärda lösningar för sparande, lån och försäkringar. Företagstjänsterna inkluderar betaltjänster och finansiella lösningar till ICA Handlare, ICA Gruppen, myndigheter och kommuner. På ICA Banken och dotterbolaget ICA Försäkring jobbar allt från produktspecialister och personskadereglerare till analytiker.
ICA Fastigheter
Vill du hjälpa människor att hitta (ett) hem? På ICA Fastigheter formar vi områden där människor trivs idag och i framtiden. Vi utvecklar områden som strävar efter en bättre, mer hållbar morgondag, och som förenklar livet för människorna som bor där. Områden som gör vardagspusslet enklare med matbutik nära arbetet och utegym runt hörnet från bostaden.
Rimi
Rimi är dotterbolag till ICA och en del av ICA Gruppen. Som en av de största återförsäljarna i Baltikum inkluderar kedjan Rimi Hyper, Super, Mini och Express med över 12 000 jobb i både butiker och kontor. Rimi delar samma värderingar som ICA Gruppen kring enkelhet, engagemang och entreprenörskap, och att göra varje dag enklare för kunderna.