Butik

Förenkla människors vardag – direkt i butik
ICA Maxi Stormarknad
ICA:s största butiker ligger i regel i tätorternas utkanter, och erbjuder varierade roller, ett omfattande utbud av livsmedel och generösa öppettider. Här finns förutom mat utrymme för mängder av specialprodukter som köksredskap, kläder och leksaker.
Jobba på ICA Kvantum
Här blir du en del av teamet på ortens främsta matbutik. Vi erbjuder flexibla roller och ett brett utbud med många ekologiska och lokalproducerade varor. Här varvas delikatesser med prisvärd vardagsmat och butikerna ligger antingen centralt eller lättåtkomliga med bil.
ICA Supermarket
Här jobbar du i en butik där kunderna gör sina vardagsinköp nära deras hem eller arbetsplats. Butikernas breda sortiment passar lika bra för vardag som till fest.
 
  • Butikerna finns i centrum, på torget, på hörnet, längs vägen eller på landet.
  • Närheten till kundernas jobb och hem gör det personliga bemötandet extra viktigt.
  • Här finns alltid ett stort utbud av kvalitetsvaror från lokala leverantörer.
Jobba på ICA Nära
ICA Nära må vara minst, men utmärker sig genom sin personliga karaktär, närhet till kundernas bostäder och med ett fint urval anpassat efter lokala behov. Cirka 50 % av våra butiker är en ICA Nära, och de fungerar ofta som ombud för apotek, Systembolaget och ATG

Är det här dina blivande kollegor?

Är du redo att hitta hem?

Vår kultur rymmer en stark entreprenörsanda som varit med oss sedan början i och med konceptet med fria handlare. Men samtidigt är vi en del av något större. Hos oss får du frihet och ansvar att lösa dina uppgifter själv, men en hjälpande hand är aldrig långt borta för vi gör resan tillsammans. Känner du igen dig?

Var den du är

Vår kultur är öppen och inbjudande och här får du vara dig själv. ICA präglas av ett motiverande och stöttande klimat med en nolltolerans mot diskriminering.
img1

Gott samarbete

Du är driven och full av innovativa idéer, men är samtidigt prestigelös och öppen inför att samarbeta ihop med dina kollegor och även jobba tvärfunktionellt.
img1

Här är alla ledare

Gott ledarskap är nyckeln till din resa framåt – både det hos dina chefer och ditt eget självledarskap. Du får verktyg för att kunna arbeta med frihet under ansvar.
img1

Livslångt lärande

Du är nyfiken, vågar testa och göra fel och strävar hela tiden efter att bli bättre. Du förstår hur viktigt det är att dela nya insikter och använda dem i ditt arbete.
img1

Passion för innovation

Som den problemlösare du är vågar du tänka nytt. ICA-idén med fria handlare präglar oss och vårt innovationsarbete gör oss ledande i den digitala revolutionen av dagligvaruhandeln.
img1