Företagskultur Hos oss är det enkelt att vara sig själv och lätt att hjälpas åt
Ett hållbart yrkesliv förutsätter både utveckling och balans
Precis som visionen om att göra vardagen enklare för kunderna, vill vi att det ska vara enkelt att vara sig själv och hela tiden utvecklas. ICA värderar olikheter och tror på alla medarbetares potential. Kärnan i vår framgång är våra olika bakgrunder och erfarenheter.

En viktig del är möjligheten till balans mellan arbete och fritid. För roller där det är möjligt kan du kombinera arbetet på kontoret med distansjobb för att lättare kunna uppnå den viktiga balansen som är en förutsättning för att må bra.
Här går utmaning och utveckling hand i hand
ICA:s kultur präglas av vår djupt rotade entreprenörsanda och nyfikenhet inför nya tankesätt. Vi har modet att testa och göra fel – för man måste våga för att utvecklas! Vår datadrivna kultur vägleder oss att ta välgrundade beslut och utnyttja teknik på bästa möjliga sätt.

På läroplattformen LearningHub finns inspiration och verktyg, samt olika digitala och fysiska kurser. Här kan du lära och utvecklas – i din egen takt. Dessutom finns separata grupper som Fail-fika, Analyticscafé 23 eller Tech Community där du kan nätverka med kollegor och dela gemensamma intressen. Eller varför inte starta en egen grupp som rör en hjärtefråga?
En jämställd arbetsplats med nolltolerans mot diskriminering
ICA är till för alla i samhället. Här möts olikheter och skilda perspektiv och förenas i det stora engagemang som finns hos alla våra medarbetare. Det finns en trygghet att våga utmana, växa och utvecklas – och möjligheter att förändra och förbättra.

Vi har flera gånger utsetts till Europas mest jämställda retailbolag och driver initiativ för att främja ett bättre arbetsklimat med samma förutsättningar för alla. Vi har nolltolerans mot diskriminering på arbetsplatsen, och för att fånga upp eventuella problem och funderingar utförs regelbundna medarbetarundersökningar och en visselblåsartjänst finns på plats.

Lär känna ICA ännu bättre