Företagskultur och värderingar Hitta hem i vår filosofi och vad som gör oss unika
Företagskultur

Så är det kliva in genom dörren hos oss

Oavsett om du kommer in på ICA:s huvudkontor i Solna, lunchrummet på ICA Nära i Sorsele eller lagret i Helsingborg möts du av leenden och blir tilltalad med förnamn – för så gör vi hos oss. Upplevelsen är densamma överallt så att du alltid ska känna dig som hemma.

Hos oss kan du välja mellan olika branscher, kundupplevelser och roller. Resan kan komma i många skepnader, och det finns alltid en väg att fortsätta på om du är nyfiken och villig att testa. På ICA är vi lagspelare som tillsammans utvecklar företaget och oss själva.
VärderingarSträvan efter en långsiktigt hållbar samhällsutveckling
Som en stor aktör finns möjlighet att påverka och verkligen bidra till en mer hälsosam vardag för varje enskild individ och en hållbar framtid för oss alla. Med det kommer också ett enormt ansvar, något vi tar på största allvar.

Sedan 2020 är ICA klimatneutrala och driver initiativ som en minskad mängd socker i våra produkter, miljömärkta läkemedel och nära samarbeten med lokala bönder och leverantörer. Samtliga parallella spår skapar goda förutsättningar för ett berikande och hållbart liv.

Vi som arbetar här

img1 (på 1)
img1 (på 1)
img1 (på 1)
img1 (på 1)