ljus bakgrund

Marknad, försäljning och affärsutveckling

Har du spännande idéer?
Vi har miljontals kunder

Var med och skapa framtidens kundresor

Hos oss får du vara med och genomföra idéer som verkligen gör skillnad. Bygg och utveckla e-handeln, förnya våra koncept i butik, A/B-testa lösningar för pensionärer, sälj bananer till gamers. Inom marknad, försäljning och affärsutveckling finns möjligheter för dig som är nyfiken, kreativ och har en vilja att förändra på riktigt.

​​​​​​​På ICA kommer kunden alltid först. Inom alla våra verksamheter formar vi nya kundresor där målet är att bli marknadsledande. För att lyckas med det behöver vi innovativa idéer, attraktiva erbjudanden och spännande koncept som funkar både fysiskt och digitalt. Genom att analysera data och samla insikter från miljontals kunder får vi värdefulla underlag som hjälper oss att ta smarta beslut och hitta inspirerande lösningar. Tillsammans skapar vi relevanta valmöjligheter och träffsäker kommunikation som gör varje dag lite enklare för våra kunder.
img1
img1
Förändra, testa och utmana marknaden
När du jobbar inom marknad, försäljning och affärsutveckling har du ett stort ansvar för ICAs starka varumärke. Det ansvaret tar vi genom att lyssna till våra målgrupper, jobba insiktsdrivet genom att tolka och agera på kunddata, och utveckla relevanta erbjudanden baserat på kundernas behov. Här är vi nyfikna på framtiden och söker efter nya idéer eller lösningar tillsammans. Att testa och lära är grundläggande för vår egen och bolagets utveckling. När vi drar nytta av varandras kunskaper och samarbetar över gränserna kan vi hitta de där riktigt bra idéerna som gör betydande skillnad för kunden.

​​​​​​​Som medarbetare inom marknad, försäljning och affärsutveckling är du med och förändrar marknaden samtidigt som du dagligen skapar konkreta förbättringar för miljontals kunder.

Jobba på landets största inhousebyrå

På ICA Reklam i Kungälv utanför Göteborg finns landets största byrå inom digital och fysisk marknadsföring och kommunikation. Här finns en härlig blandning av personligheter och alla tänkbara kompetenser och verktyg som behövs för att producera framtidens reklam. Tillsammans strävar vi efter att göra personlig och innovativ kommunikation för Sveriges alla ICA-butiker, men också för övriga delar övriga delar inom ICA Gruppen, som till exempel ICA Banken och Apotek Hjärtat. Vi som jobbar här gillar utmaningen i att hitta nya vägar att kombinera fysiska och digitala kanaler på ett nyskapande sätt som skapar maximal upplevelse och konkreta resultat.

Genom att dra nytta av alla specialister och vår unika ICA-kunskap kan vi utmana både oss själva och marknaden. Från reklamblad i brevlådan till AI och automatiserade mejl – vi gör en unik resa där kanaler korsar varandra och samspelar för att skapa personliga erbjudanden och sömlösa upplevelser. Här får duktiga kreatörer utrymme att skapa värdefullt content, bygga varumärken och utveckla koncept för att möta de olika behoven som finns hos våra kunder.

På ICA är det viktigt att alla medarbetare kan vara sig själva. Vi jobbar i ett humant tempo och bryr oss om varandra, samtidigt som vi levererar på hög nivå till alla våra kunder.
img1
img1
Hitta det du gillar att göra
Oavsett om du vill bredda dina kunskaper, ta en ledarroll eller bli specialist finns det en väg för dig inom ICA. Här är din arbetsdag varierad, och det finns möjlighet att växla mellan olika arbetsområden och branscher. Vi tar fram nya produkter och tjänster, utvecklar koncept och uppfinner lösningar våra kunder inte ens vet att de behöver. Hos oss finns många möjligheter att växa – du bestämmer själv hur snabbt och åt vilket håll.
gå med i talanggruppen

Vanliga roller hos oss

Hos oss kan du jobba både operativt, strategiskt och projektbaserat inom marknadsföring, försäljning och affärsutveckling – och i gränslandet däremellan. Några av våra vanligaste roller är UX-designer, Product Owner, originalare/Final Art, grafisk formgivare, Campaign Manager, marknadsanalytiker, Content Manager, CRM-specialist, affärspartner och Key Account Manager.

Möt några medarbetare

emma-lindahl-ux-chef

Emma Lindahl
Chef UX-design på ICA

Micael Dahlén möter Emma Lindahl, chef UX-design, som arbetar med ICAs digitala tjänster. Bland annat ICA-appen, röstassistenten Monica, ICA-sajten, när du scannar i butik och en massa andra coola grejer. Emma berättar om sin resa på ICA och vägen dit. Hon delar sitt intresse för att testa och experimentera med Micael och det hela slutar i en lite annorlunda feedbackövning.
img1 (på 1)
img1 (på 1)
img1 (på 1)
img1 (på 1)

Livet på ICA

Här kan du läsa mer om hur vardagen ser ut hos oss och vad vi arbetar med just nu.