Hitta ditt yrkesområde
Skriva kod, pitcher eller recept? Vi öppnar dörrar till nya möjligheter
img1 (på 1)

 Kvalitetssäkring (QA)

Hos oss jobbar du vanligtvis med våra produkter och tjänster, eller med kvalitetsöversyn av ICA:s miljöarbete i roller som utredare eller kvalitetsingenjör/quality assurance engineer. Vi drivs av att ständigt förbättra vår produkt och process, och brinner för digital transformation som kan underlätta och förbättra kvalitetsarbetet.
img1 (på 1)

Ekonomi och finans

ICA Affärsservice är vår ekonomiorganisation där det satsas mycket på innovation och att ta fram ekonomi- och lönetjänster väl anpassade för framtiden som möter både vår stora koncern och de enskilda handlarna. Vi hanterar ICA-koncernens administration och vanliga roller här inkluderar Business Controller och redovisningsekonom.
img1 (på 1)

HR

Hjälp oss att kvalitetssäkra och garantera en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Här arbetar bland annat Talent Acquisition Partners och HR-specialister med att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för att våra chefer ska kunna attrahera och rekrytera strategiskt viktiga kompetenser till alla områden under ICA:s stora paraply.
img1 (på 1)

Juridik

Bli en del av vårt team med jurister, bolagsjurister och arbetsrättsliga specialister och bidra med juridiskt stöd till vår affärsdrivande verksamhet. Tillsammans löser vi affärsmässiga och rättstekniska utmaningar genom att ge rådgivning och hantera frågor kring rättigheter, skyldigheter och privilegier.
img1 (på 1)

Företagsansvar (CR)

Trivs du i en miljö med stark entreprenörsanda och ett intensivt tempo där du måste ta snabba beslut? Var då med och gör ICA ledande inom ansvarsfullt företagande genom att se till att vi följer lagstiftningen och lever upp till våra kunders och intressenters förväntningar och krav. Vanliga CR-områden är miljö, socialt ansvar och hälsa.
img1 (på 1)

Fastighetsförvaltning

ICA Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandeln som stöttar ICA:s kärnverksamhet genom att erbjuda lokaler för både våra ICA-butiker och övriga bolag i egenägda och hyrda fastigheter. Här kan du jobba som bland annat projektledare, fastighetsförvaltare och affärsutvecklare.
img1 (på 1)

Bank och försäkring

På ICA Banken och ICA Försäkring hjälper vi våra kunder att hitta personliga och prisvärda finansiella produkter och försäkringar som passar dem. I roller som personskadereglerare och kundrådgivare guidar vi kunderna genom kommande utmaningar för att erbjuda smarta, innovativa lösningar som hjälper dem att leva ett enklare liv.
img1 (på 1)

Risk och compliance

Här arbetar internrevisorer, Compliance Officers liksom risk- och säkerhetsförvaltare med att guida våra olika bolag i frågor relaterade till risk och säkerhet. Vi underlättar riskidentifiering, uppföljning av riskhantering, kontroller och styrningsprocesser genom att skapa fungerande ramverk för regelefterlevnad.
img1 (på 1)

Butik

Om du är en teamplayer som brinner för att ge service och underlätta för andra i deras vardag, då kan en position i en ICA-butik vara perfekt för dig! Våra butiksmedarbetare präglas av nyfikenhet, driv och ett djupt engagemang för kundservice. Oavsett om du arbetar i kassan, bakom delikatessdisken eller på butiksgolvet, är du den som representerar oss utåt.