img1 (på 1)

Vill du upptäcka något nytt?

Upptäck Hjärtat i Sverige
- få extra klirr i kassan

 

En bra start i arbetslivet hos oss på Hjärtat

Är du snart nyutexaminerad farmaceut och redo att upptäcka nya platser? Känner du dig instängd i storstan och längtar efter att ta skidorna till jobbet eller känna sanden mellan tårna på lunchen under sommarmånaderna? Är du nyfiken på hur det skulle vara att bo i en annan del av landet samtidigt som du får hjälp att betala av ditt studielån? Vi vill ge dig de allra bästa förutsättningara för att få en bra start i arbetslivet hos oss på Hjärtat. 

Våra apotek finns på många platser i Sverige och nu har vi valt ut några platser där vi erbjuder lite extra. I vårt Upptäckarpaket får du som börjar arbeta på något av våra utvalda apotek, en extra bonus. Den kan du til exempel använda till att snabbare betala av ditt studielån. Ju längre du stannar på apoteket desto högre bonus får du. Dessutom får du en trygghet i form av en mentor i den region du har valt att arbete i.

Vem kan ta del av erbjudandet?
Vem som helst kan söka tjänsten men det är endast du som inte redan har en tillsvidareanställning på Hjärtat som kan ta del av de förmåner (bonus och mentor) som ingår i upptäckarpaketet.
  


img1 (på 1)
img1 (på 1)

Du får en extra bonus


Väljer du att arbeta på ett av våra upptäckarpaket får du förutom allt som vanligtvis ingår i en anställning på Apotek Hjärtat även en extra bonus på totalt 150 000 kr som betalas ut under första fem åren som du arbetar på apoteket.

Bonus efter år 1: 10 000 kr
Bonus efter år 2: 20 000 kr
Bonus efter år 3: 30 000 kr
Bonus efter år 4: 40 000 kr
Bonus efter år 5: 50 000 kr
​​​​​​​


Du får en Mentor

​​​​​​​
Vi vet att den först tiden på ett nytt jobb kan vara utamande. För att ge dig den bästa möjliga starten i din karriär här på Hjärtat får du med Upptäckarpaketet en mentor som stöttar dig under ditt första år på apoteket.

Du och din mentor har schemalagda möten där ni  träffas och pratar igenom vad du behöver för att utvecklas, känna dig trygg och få en möjlighet till att reflektera. 

Såhär gör du för att ansöka

För att söka till ett av våra upptäckarapotek behöver du klicka på en av länkarna nedan, där du kan läsa mer om orten och om teamet. Du följer ansökningsförfarandet och söker med CV. I varje annons finner du namn och kontaktuppgifter till rekryterande chef. Du är alltid välkommen att ta kontakt!

Arvika - ansök här
Hede - ansök här
Älvsbyn - ansök här
Olofström - ansök här
Vara - ansök här
Vetlanda - ansök här

Glöm inte att märka din ansökan med "upptäckarpaketet" och att endast du som inte redan har en tillvidareanställning på Apotek Hjäratt har möjlighet att ta del av erbjudandet.
img1 (på 1)