img1
Lorem Ipsum Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Var med och bygg något helt nytt

Vi ska göra något ingen gjort förut. Tillsammans med branschens mest innovativa medarbetare ska vi göra ICA till framtidens smartaste retailföretag och foodtech-aktör. För att lyckas driver vi en väldigt offensiv digitaliseringresa där vi genom avancerad teknikutveckling förbättrar funktioner som får direkt effekt för både butiker och konsumenter.

Genom att kombinera det stora företagets stabilitet, resurser och kundbas med snabbheten från startup-världen driver vi kraftfulla utvecklingsprojekt som utmanar branschen. Tempot i våra innovationer får vi i hubben ICA X, och tillsammans uppfinner vi förbättringar som matappen ICA Pronto, personaliserade kunderbjudanden och digital kvittohantering – genomtänkta lösningar som gör skillnad för våra kunder.


Inom IT, tech och analytics jobbar du sida vid sida med 1 000 andra specialister som kan förvandla stora mängder data till värdeskapande actions, bygga AI-modeller som får allt att kännas enkelt och utveckla lösningarna ingen tidigare tänkt på. Alla med en gemensam drivkraft: att revolutionera vardagen för miljontals svenskar.

img1 (på 1)
img1 (på 1)
En vardag med kreativitet, innovation och lärande

Som medarbetare inom IT, tech och analytics är det du och dina kollegor som bygger den datadrivna kultur som formar framtidens ICA. Varje dag fokuserar vi på att lösa gemensamma problemställningar och kompletterar varandra med den kunskap som krävs för att nå målet. Drivkraften att ständigt lära nytt och utvecklas är central inom IT, tech och analytics. Här har du stora möjligheter att fördjupa och specialisera dig inom det område du är mest nyfiken på.

​​​​​​​Hos oss kommer de bästa initiativen från medarbetarna själva, som har ett stort ansvar att driva och genomföra sina idéer. För att ligga i framkant behöver vi hålla en hög nivå – men vi gör det tillsammans. Vi värnar om ett tillåtande klimat där vi lär oss något av varje misstag, och där delad kunskap är vägen framåt.

Vad gillar du att göra? Hitta din plats hos oss

ICA är mer än mat

Vi är innovatörer, framtidsskapare, världsförbättrare, vardagshjältar, kreatörer – och så mycket mer. Med den senaste tekniken utvecklar vi banbrytande processer och hållbara alternativ som förändrar vardagen för miljontals svenskar.
EB

Livet på ICA

Här kan du läsa mer om hur vardagen ser ut hos oss och vad vi arbetar med just nu.

Har du ett ICA-❤️?

Kärnan i ICAs framgång är alla fantastiska medarbetare, med bakgrund bakgrunder och erfarenheter. Vi hälsar med förnamn, hjälper varandra och tar stort ansvar för att utveckla oss till själva att bli vår bästa jag. Ser du på saker på vårt sätt? Då kommer du nå din fulla potential hos oss!
img1 (på 1)

Egen kompass

Du har en tydlig riktning i det du gör, och drivs av frihet som kommer med ansvar. Här kommer ingen säga åt dig hur du ska göra – ditt jobb är att lösa uppgiften själv.
img1 (på 1)

Tillväxttänkande

Du vill hela tiden bli bättre, lära gräva mer och utvecklas ytterligare. Hur mycket och hur snabbt är upp till dig. Du förstår hur viktigt det är att dela nya insikter och använda dem i ditt arbete.
img1 (på 1)

Gör om för mycket

Du gillar variation, drivs av förändring och är beredd på både högt och lågt. Ingen dag är den andra lik, och det är det som är så roligt.
img1 (på 1)

Bäst tillsammans

Din kollega kan lita på att du gör ditt allra bästa, och du svarar alltid engagerat på en nyfiken fråga. Framgång tillsammans och viljan att lära och lära av varandra är centralt.
img1 (på 1)

Enkelt för alla

Oavsett om kunden är din granne, en handlare eller din kollega gör du alltid ditt bästa för att göra upplevelsen så enkel, användbar och smidig som möjligt.
img1 (på 1)

Innovativa lösningar

Jag alla situationer letar efter den smartaste lösningen, och du vågar utmana och tänka nytt för att skapa förbättring och driva förändring i stort och smått.