img1 (på 1)

Lärande och utveckling

Leda, bredda eller djupa?
Upptäck din potential
img1 (på 1)

Vi vet att du har talang

Hur du väljer att använda den är upp till dig. På Apotek Hjärtat arbetar vi tillsammans mot det gemensamma målet: Framtidens apotek och Sveriges ledande hälsoerbjudande. Vår mission är att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. För att kunna möta framtidens behov av kompetens är det viktigt att vi utvecklas tillsammans. Det här är en arbetsplats för dig som gillar att testa och lära nytt. Genom att hitta lärande i vardagen och söka nya vägar att förändra och förbättra, driver du både Hjärtats och din egen utveckling framåt. 

En vardag fylld med möjligheter

Vad behöver du lära dig? Det vet du kanske inte än, och inte vi heller. Oavsett vad du kommer fram till finns det en väg för dig hos oss. Här kan du jobba inom en mängd olika områden och specialicera dig inom dina intressen. Det är viktigt att varje medarbetare får den utveckling som just han eller hon behöver. Vi använder planeringssamtal och kompetensplanen som våra verktyg för att säkra detta. Kompetenseutvecklingen utgår från den roll medarbetaren har men kan också handla om att skapa möjligheter att gå vidare i nya roller. 


img1 (på 1)
img1 (på 1)

Har du ett growth mindset?

Att ha ett growth mindset innebär att du ständigt strävar efter att utmana dig själv, lära nytt och hitta bättre sätt att ta dig an dina vardagliga uppgifter. Det betyder att din egen motivation och dina initiativ är avgörande för både din och vår framgång. Att dela nya insikter med kollegor och fånga upp kunskap när den delas med dig är också en viktig del i detta dynamiska sätt att tänka.

Testa, lära och utvecklas

Att testa och lära är ett grundbeteende hos oss. Därför är misstag, och att lära av dem, en del av vår kultur. Att tillsammans utvärdera både lyckade och mindre lyckade satsningar är ett verktyg för att utvecklas. Att våga göra detta är ett måste för att bygga en handlingskraftig organisation.

Vilken väg vill du gå?

Apotek Hjärtat har nästan 400 apotek och cirka 4000 medarbetare över hela Sverige. Hos oss kan du välja mellan flera olika karriärvägar och flera typer av apotek. Det kan vara storstadsapotek eller apotek på landsorten, i anslutning till köpcenter eller vårdcentral, det kan vara apotek med utökad service till djurägare eller det traditionella apoteket vid torget.
img1 (på 1)

Verktyg för din utveckling

Alla lär sig olika. För att du ska kunna utvecklas på det sätt du vill har du tillgång till digitalt stöd i form av vår lärplattform Learning Hub. Här hittar du också inspiration och förslag på aktiviteter för att utmana dina kunskaper. 

Din vardag hos oss formas av agila arbetssätt och coachande ledarskap. Oavsett vad din titel är har vi stort förtroende för dig och din förmåga. Därför utgår vi alltid från att du leder dig själv och tar stort ansvar för hur du utför dina arbetsuppgifter. Vi räknar med att du tar hjälp när du behöver, och att du stöttar de som behöver dig. Tillsammans utmanar vi självklarheter och hittar nya vägar. 


Mer om din framtid hos oss