gemenskap

Kultur och värderingar

En familj med doers, visionärer
och vardagshjältar

En lite varmare vardag

Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill, till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer.

Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid, och din egen. Vi är en platt organisation med flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål, att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande.

Att se, lyssna på och lära av varandra har format en kultur där vi vågar utmana gamla sanningar och leda utvecklingen i branschen. Vägledda av våra värderingar engagemang, entreprenörskap och enkelhet gör vi skillnad i vardagen för miljontals människor – varje dag.

Varmt välkommen till ett apotek med hjärta!
img1 (på 1)
img1 (på 1)

Engagemang: Du gör skillnad

Vi engagerar oss i våra kunder och vi utvecklas tillsammans. För gör vi det, kan vi göra skillnad.Oavsett vad som får dig att kliva upp på morgonen bidrar du till en gemensam vision om att bygga framtidens apotek. Ditt engagemang behövs för att samarbeta över gränser, lyfta goda idéer och ta hand om de värdefulla relationerna vi har till varandra.

​​​​​​​Framgång tillsammans och viljan att lära av varandra gör att vi har kraften att verkligen göra skillnad. För oss handlar goda saker om mer än mat – vi tror på ett engagemang i vår omvärld som bidrar till en hållbar och bättre värld.


Entreprenörskap: Du skapar möjligheter

Vi på Hjärtat tror på och drivs av den kraft som finns i entreprenörskapet, enskilt och gemensamt. Att lyckas med affärer handlar om att se och skapa möjligheter, om handlingskraft, innovation och viljan att ta eget ansvar. Det innebär att du i alla situationer letar efter den smartaste lösningen, och ibland kanske kanske uppfinner en helt egen. I entreprenörskapet ligger också modet att utmana och prova nytt samt viljan att ständigt förbättra för att driva förändring i stort och smått. Det som gör att vi hela tiden utvecklas och blir lite bättre. 

Vi lyssnar på våra kunder, studerar beteenden och analyserar trender för att ständigt ligga steget före. Genom handlingskraft, innovation och viljan att ta egna ansvar skapar vi nya möjligheter för vår affär. Vår datadrivna kultur vägleder oss att ta välgrundade beslut och vi utnyttjar den teknik som finns för att bygga relevanta lösningar.

img1 (på 1)
img1 (på 1)

Enkelhet: Du tänker enkelt först

Hos oss gör du varje dag lite enklare. Oavsett om kunden är din granne, en vän eller din kollega gör du alltid ditt bästa för att göra upplevelsen så enkel, användbar och smidig som möjligt. Enkelhet är för oss också ett förhållningssätt där vi är tydliga, ärliga och litar på varandra. Genom att tänka förenkling i allt vi gör blir det lättare att samarbeta och prestera bra tillsammans. 
Och när vi låter enkelhet prägla sättet vi jobbar på, blir vi ännu mer effektiva och snabbrörliga. Det ger kunden de bästa lösningarna och det ger oss tydlighet och fart i vårt dagliga arbete.

Mer om din framtid hos oss