Poolfarmaceut

Är du farmaceut och vill upptäcka landets alla hörn? Att vara Poolfarmaceut på Hjärtat innebär en varierad ​​​​​vardag där du arbetar flexibelt inom hela Sverige.


Som Poolfarmaceut på Apotek Hjärtat jobbar du på de apotek som behöver din hjälp. Det innebär att du arbetar på samma ort under en bestämd period i sträck för att sedan hjälpa till på en annan ort. Oftast är perioderna på samma ort och apotek cirka 4-6 veckor långa, innan det är dags att packa ihop väskan och ställa upp för kollegorna på ett annat Hjärtat-Apotek.

När vi frågar Hjärtats Poolresurser vad som faktiskt är det bästa med att jobba som Poolare på Hjärtat så svarar de nästan alltid - Variationen.

Hjärtats erfarna poolresurser arbetar flexibelt i hela Sverige. Affärsområdena är stora och ställer höga krav på dig som poolresurs att arbeta flexibelt på många av våra olika apotek. Men i gengäld får du, förutom ett helt apoteks uppskattning, bland annat följande förmåner.

Varför Poolfarmaceut?
Förutom att vi erbjuder dig bred kompetensutveckling tillsammans med din apotekschef på distans - Poolsamordnaren Josefine Wase Carlbinder, får du även ett stort gäng nya kollegor och vänner runtom i landet. Varje år anordnar vi dessutom träffar för våra duktiga poolare som möts på Supportkontoret i Stockholm för två dagar fyllda med kompetensutveckling inom bland annat farmaci, tillfällen för erfarenhetsutbyten och självklart en mängd trevliga aktiviteter tillsammans.

Vårt smidiga resebokningssystem gör det också enkelt för dig att boka både resa och boende när du ska ut på dina uppdrag, vilket innebär att du själv slipper göra utlägg för boende och resa. Men, när vi frågar våra poolresurser vad som faktiskt är det bästa med att jobba som poolare på Hjärtat så svarar de nästan alltid - Variationen. Att få träffa olika kollegor i vårt avlånga land och få möjligheten att jobba på sjukhusapotek, Apotek i anslutning till Ica Maxi-butiker eller kanske ett enmansapotek.