Jobba på Supportkontoret 

På Hjärtat har vi inte ett huvudkontor, utan 400


På Supportkontoret arbetar cirka 250 medarbetare med att stötta verksamheten, våra nästan 400 huvudkontor, i allt ifrån daglig drift och planering till strategi och utveckling. Detta för att de i sin tur ska ha förutsättningar att ha så bra kundmöten som möjligt. 

Här kan du jobba inom områden som tech, e-handel, inköp, ekonomi och marknadsföring – och så mycket mer. Vår mission är att hjälpa våra kunder till bättre hälsa och välbefinnande. Det gör vi genom människan i fokus, hållbarhet i åtanke, smarta innovativa lösningar och ett stort gemensamt engagemang. Här är din unika drivkraft, dina idéer och viljan att utvecklas sida vid sida med dina kollegor det som bygger vår gemensamma framgång.

Möta våra hjärtan

Träffa några av alla våra medarbetare
Chef kampanj
Försäljning & Drift
​​​​​Clara Bergkvist
"Det bästa med att jobba på apotek hjärtat skulle jag säga är att vi är ett syftesdrivet bolag, att vi bidrar till människors hälsa."
CRM-specialist
Marknad
Alexandra Wijk
"Vi har så mycket roliga och spännande projekt att genomföra och jag drivs av att vara med hela vägen från uppstart till att lansera, för att sedan följa upp och utvärdera resultatet."
Testledare
IT
Xuan Ke
"Det jag personligt tycker är det bästa med Hjärtat är att supportkontoret finns för att stötta och ge bra förutsättningar till våra medarbetare i våra apotek och e-apoteket som är Hjärtats kärna och grund."