img1 (på 1)

Vill du vara en del av en lite annorlunda apoteksverksamhet?

Jobba på Eapoteket

Inte som alla andra apotek...

På nätet kan våra kunder beställa hem sina receptbelagda läkemedel samt handla receptfria läkemedel och handelsvaror ur hela vårt sortiment. Medarbetarna på Hjärtats E-handelsapotek arbetar för att ge våra kunder den hjärtligaste kundupplevelsen när de väljer att handla hos oss. 

Är du legitimerad farmaceut och vill vara en del av en lite annorlunda apoteksverksamhet? Som E-handelsfarmaceut har du ingen rock, inga traditionella kundmöten och du får möjlighet att lägga lite extra fokus på farmaci. 
​​​​​​​
Våra E-farmaceuter jobbar med att expediera och färdigställa E-handelsordrar i en annorlunda apoteksmiljö med fullt fokus på farmacin. I vårt specialdesignade IT-system hanteras ordrarna från orderläggning via farmaceutiskt färdigställande vidare till plockning och packning. I vår ärendehantering hanterar vi ordrar där en ingående vara behöver utredas vidare. Våra kundmöten sker via telefon och mail till skillnad från ett vanligt fysiskt apotek. 


img1 (på 1)
img1 (på 1)

Vilka jobbar på E-apoteket

Farmaci avdelningen består av ett trettiotal farmaceuter och apotekstekniker. Vi är ett sammansvetsat gäng, där alla har olika bakgrund inom farmci, vilket för att vi har otroligt mycket att lära av varandra. Eftersom vi inte har några traditionella kundmöten har vi också möjlighet att sitta ner tillsammans varje dag och äta lunch eller ta en kaffe. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår gäng!

På E-apoteket jobbar självklart också  lagermedarbetare, teamledare och teamchefer. Tillsammans ser de till att logistiken på lagret fungerar och att våra kunder blir riktigt nöjda med sina leveranser från oss. Vårt stora gäng med lagermedarbetare ser till plocka och packa alla ordrar så att alla Hjärtats kunder ska få sina beställningar i rekordfart. 

Låt oss hålla kontakten!