Apotek
Apotek Hjärtat har nästan 400 apotek och cirka 4000 medarbetare över hela Sverige. Hos oss kan du välja mellan flera olika karriärvägar och flera typer av apotek. Det kan vara storstadsapotek eller apotek på landsorten, i anslutning till köpcenter eller vårdcentral, det kan vara apotek med utökad service till djurägare eller det traditionella apoteket vid torget.

Jobba som Farmaceut

På Hjärtat kan din karriär som farmaceut ta många spännande vägar. Du kan leda andra eller specialisera dig inom exempelvis kundmöten, kvalitet eller farmaci. Möjligheterna är många! Hitta lediga tjänster här.

Jobba som Apotekstekniker

I rollen som apotekstekniker på Hjärtat kommer du arbeta med egenvårdsrådgivning och försäljning. Med ditt engagemang och känsla för service i form av omtanke kommer du få vara med och bidra till en bättre hälsa för de människor du möter. För att arbeta som apotekstekniker krävs det inte någon legitimation men däremot en godkänd utbildning till Apotekstekniker. På Apotek Hjärtat anställer vi apotekstekniker med utbildning från något av de lärosäten som följer den gemensamma kursplan som finns för yrkeshögskoleutbildningarna. Välkommen till apotek med stort Hjärta!​​​​​​​

Jobba som Apoteksassistent

Är du intresserad av att jobba som apoteksassistent på Hjärtat?