img1 (på 1)

IT, tech och analytics

Är utmaning + dig = lösning?
Uppfinn framtidens apotek med oss
Älskar du också tech
​​​​​​​och innovation? 
Låt oss hålla kontakten och få tips om lediga tjänster hos oss.

Bli en del av framtiden

Som medarbetare inom IT, tech och analytics är det du och dina kollegor som bygger den datadrivna kultur som formar framtidens apotek. Varje dag fokuserar vi på att lösa gemensamma problemställningar och kompletterar varandra med den kunskap som krävs för att nå målet. Drivkraften att ständigt lära nytt och utvecklas är central inom IT, tech och analytics. Här har du möjlighet att fördjupa och specialisera dig inom det område du är mest nyfiken på.

Hos oss kommer de bästa initiativen från medarbetarna själva, som har ett stort ansvar att driva och genomföra sina idéer. För att ligga i framkant behöver vi hålla en hög nivå – men vi gör det tillsammans. Vi värnar om ett tillåtande klimat där vi lär oss något av varje misstag, och där delad kunskap är vägen framåt.

img1 (på 1)
img1 (på 1)
En vardag med kreativitet och lärande
Tänk dig en arbetsplats där du inom IT, tech och analytics har möjligheten att jobba inom allt mellan apotek, retail, bank, försäkring och fastighet. Det är verklighet hos oss på ICA Gruppen - där vår verksamhetsbredd gör att dina karriärmöjligheter blir nästintill oändliga.

Vi har tagit oss an en offensiv digitaliseringsresa inom alla våra verksamheter och genom att kombinera det stora företagets stabilitet, resurser och kundbas med nyfikenhet och framåtanda inspirerade av startupvärlden har vi förutsättningarna att lyckas.

Vi gör stora satsningar på en framtid där vi är genuint datadrivna i vårt dagliga arbete och drar full nytta av data i utvecklingen av vår affär. Ett delmål i det arbetet är att vi arbetar för datadriven transformation genom AI/AA. I förflyttningen är våra medarbetare inom IT, tech och analytics självklara nyckelspelare.

Lyssna på vår podcast

Vill du veta hur det är att jobba med oss - utifrån våra kollegors perspektiv? Det här är podden för dig!
gå med i talanggruppen

Vanliga roller hos oss

Hos oss kan du jobba med allt från Dev Ops, webbutveckling, arkitektur och design till analys och personifiering av data – på Hjärtat har du möjligheten att utforska flera områden inom tech. Några av våra vanligaste roller är Webbutvecklare, Data Analyst, Solution architect, UX- och UIdesigner och Tech Lead.