img1 (på 1)

Hitta hem hos oss


På Hjärtat har vi ett fantastiskt uppdrag: vi hjälper människor att må bättre. 
​​​​​​​Vill du vara med och bidra till framtidens apotek?
Välkommen till en arbetsplats med engagemang och stort hjärta.

Vad gillar du att göra?
​​​​​​​Hitta din plats hos oss

​​​​​​​

Med Hjärtat på rätt ställe

På Hjärtat har vi ett fantastiskt uppdrag: vi hjälper människor att må bättre. Vi finns för alla i Sverige – för de sjuka och för de friska, genom livets alla faser. Vi är över 4000 kollegor som tillsammans möter våra kunder med omtanke, var de än befinner sig. Tillsammans med ICA Gruppen har vi en unik möjlighet att göra vardagen enklare för våra kunder. Här kan vi fortsätta växa, både som 
människor och som företag. Vill du vara med och bidra till framtidens apotek? Här finns en plats för dig, och vi ser fram emot allt vi kan åstadkomma tillsammans.

Innovation

Att vi är marknadsledare gör oss stolta, men inte nöjda. Vi drivs fortfarande av en iver att utveckla vår bransch och uppmuntras att testa nytt. Vi har en vilja att ständigt förbättra och förbättras, ​en nyfikenhet och en öppenhet för förändring. Allt det här gör vi tillsammans som ett lag, med stöttande ledare.​​ Tillsammans är vi med och skapar framtidens apotek!

Utveckling

Hos oss finns det tydliga karriärvägar där du väljer inriktning beroende på vad just du brinner lite extra för. På Hjärtat kan din karriär ta många spännande vägar. Vill du specialisera dig, leda andra eller bredda din kompetens inom ett nytt område eller inom ICA-familjen  - möjligheterna är många.

Ett högre syfte

Vad vi än gör har vi hållbarhet i åtanke – för människor och miljö. Som Sveriges största apotekskedja ska vi vara ledande i arbetet för ett bättre klimat, ett mer inkluderande samhälle och en bättre folkhälsa. ​

Farmaceut och nyfiken på att testa att bo på en ny ort?

Med vårt Upptäckarpaket erbjuds du en bonus utöver din vanliga lön dina första år i tjänsten på utvalda orter. Vi vill ge dig de allra bästa förutsättningarna för att få en bra start i arbetslivet hos oss på Hjärtat. 

Lyssna på Hjärtat

Är du nyfiken på veta mer om hur det är att jobba hos oss - utifrån våra kollegors perspektiv? Då är det här podden för dig!