img1 (på 1)

Förmåner och hälsa

Här är livet en del av jobbet
en enklare vardag

Vad skulle göra din måndag lite enklare?

Vi vill göra varje dag lite enklare för alla. Därför har vi tagit fram förmåner som underlättar din vardag. Genom våra olika satsningar på hälsa och välmående vill vi hjälpa dig att skapa goda vanor så att du kan ägna dig åt de aktiviteter som ger dig energi. Eftersom livet ser olika ut för alla är våra förmåner flexibla, och kan skifta beroende på var i livet du befinner dig just nu. Vi vill möta dig i din vardag och erbjuda det du behöver för att bli ditt bästa jag – både i privatlivet, på jobbet och som en del av hela ICA Gruppen.

Dina förmåner hos oss

Personalrabatt på Hjärtat

25% rabatt på Hjärtats egna märkesvaror och 15% rabatt på Hjärtats övriga produkter (handelsvaror och OTC).

Friskvårdsbidrag

Som Hjärtat-anställd erbjuds du en generös friskvårdsförmån om 4500kr per år (10% i egen insats). Friskvårdsförmånen kan du utnyttja till gymkort, massage samt mängder av andra sport- och fritidsaktiviteter.

Jobba deltid för heltidslön?

På Hjärtat har du möjlighet att få din Ob-ersättning i tid och därmed mer tid över till livet utanför jobbet.

Bonus

Möjlighet till bonus utifrån hur väl det egna apoteket lyckas presterar

Hjärteförmåner

Via portalen Mina Hjärteförmåner får du många andra rabatter på resor, tjänster och produkter.

Personalrabatt på ICA

10% rabatt på ICAs egna märkesvaror och 5% rabatt 
på ICAs övriga sortiment

Personalrabatt på ICA Försäkring

20% rabatt på alla försäkringar hos ICA Försäkring (utom olycksfallsförsäkring)

Personalrabatt hos Min Doktor

15% rabatt på vaccinationer och hälsokontroller på alla Min Doktorkliniker

Personalrabatt på ICA Banken

Bolån från ICA Banken med särskilda villkor till dig som är anställd inom ICA-gruppen

En del av något större

Apotek Hjärtat utgör tillsammans med bland annat Min Doktor, en del av ICA Gruppen. ICA är en trygg ägare som ger oss starka muskler, möjlighet växa och möjligheten att vara innovativa.

Vi är riktigt stolta över att Hjärtat, ICA och Min Doktor tillsammans erbjuder våra kunder ett oslagbart hälsoerbjudande. För dig som anställd innebär det förutom trygghet också en möjlighet att växa inom koncernen.
img1 (på 1)
img1 (på 1)

Bättre tillsammans
– varje dag

För oss handlar inte välmående endast om att springa snabbt eller äta sallad till lunch. Vi vet att du kommer med de smartaste idéerna när du känner dig i balans. Vad som får oss att må bra kan vara olika saker för olika personer. Det vi med säkerhet vet är att en varm och inkluderande kultur där du får vara dig själv bidrar till en känsla av trygghet och välmående. 


För att du ska må bra länge

Alla våra medarbetare är värdefulla för oss och vi vill ge dig rätt stöd för att må bra långsiktigt. Som arbetsgivare vill vi se till att du kan vara dig själv på jobbet och känna dig delaktig, sedd och involverad. Vi prioriterar ett förebyggande arbetsmiljöarbete och gör allt vi kan för att du ska känna dig säker och trygg på jobbet. Men ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. Vi arbetar med olika insatser för att i ett tidigt skede uppmärksamma när någon inte mår bra, så att vi kan stötta medarbetare genom en tuffare period i livet. I vår förmånsportal finns erbjudanden och rabatter kring mental träning, mindfulness och KBT-stöd. Självklart erbjuder vi också företagshälsovård.

Mer om din framtid hos oss