img1 (på 1)

Din framtid hos oss

Välkommen till en värld där allt är möjligt

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta

På Hjärtat är vi ett lag som litar på varandra, ser varandras förmågor och där alla kan bidra och påverka. Där vi alltid utgår från vårt samhällsuppdrag och där det finns plats för nya idéer och innovation. Det spelar ingen roll om den du träffar är din chef, din chefs chef, eller någon du stöter på för första gången på kaffemaskinen - vi säger alltid hej. I våra apotek, lager och korridårer finns inga konstiga hierarkier – bara människor. Tillsammans gör vi vårt bästa för att varje dag bidra till vår gemensamma framgång.
img1 (på 1)
img1 (på 1)

Bli ditt bästa jag

Oavsett om du drömmer om att bli världsbäst på det du gör, leda ett stort team eller testa något helt nytt finns möjligheter för dig hos oss. För oss är din potential lika värdefull som din erfarenhet och bakgrund – och vi vet att du har talang. Hur du sedan väljer att använda den är upp till dig! Det viktigaste är att du vill utvecklas och lära dig mer. Genom att hitta lärandet i vardagen och ständigt söka nya vägar att förändra och förbättra, driver du både bolagets och din egen utveckling framåt.
​​​​​​​

img1 (på 1)

En unik chans att påverka

På våra apotek och online möter vi en stor del av Sveriges befolkning dagligen. Det ger oss en unik möjlighet att göra skillnad. Hos oss är du med och förbättrar möjligheterna att göra enkla val som leder till en mer hälsosam och hållbar vardag för miljontals människor. Det gör vi med hållbarhet i åtanke – för människor och miljö. Som Sveriges största apotekskedja ska vi vara ledande i arbetet för ett bättre klimat, ett mer inkluderande samhälle och en bättre folkhälsa. Vi drivs av en iver att utveckla vår bransch. Det ställer såklart vissa krav på oss som jobbar här. Vi behöver ha en vilja att ständigt förbättra och förbättras, en nyfikenhet och en öppenhet för förändring. Allt det här gör vi tillsammans som ett lag, med stöttande ledare.

Vi tar dina idéer på allvar

Hos oss är det enkelt att vara sig själv. Vi bygger vår framgång på ett gemensamt engagemang i våra kunder, och i varandra. Sneakers, kostym, fotbollsfantast, virkproffs, vd eller nyexad. Var du kommer ifrån och vad du gillar spelar ingen roll – vi ska åt samma håll. Varje idé är viktig och ditt perspektiv kan vara precis det vi behöver för att lösa ett problem eller komma vidare med en klurig utmaning. Vi som jobbar här är nyfikna på att höra vad du tror och tänker.
img1 (på 1)
img1 (på 1)

Hitta din balans i vardagen

Vi vet att du kommer med de smartaste idéerna när du känner dig i balans. Men att må bra betyder olika saker för olika personer. Vi vill vi erbjuda dig ett flexibelt arbetsliv där du kan välja att använda de förmåner och stöd du mår bra av. Genom våra olika satsningar på hälsa och välmående vill vi hjälpa dig att skapa goda vanor så att du kan ägna dig åt de aktiviteter som ger dig energi. Våra förmåner är till för att du ska få en enklare vardag och bättre balans i livet.
gå med i talanggruppen

Vill du skapa en
enklare vardag
tillsammans
med oss?