ljus bakgrund
Tekniker på Hjärtat

Var med och skapa framtidens Apotek

Hos oss får du vara med och genomföra idéer som verkligen gör skillnad. På Apotek Hjärtat har vi alltid kunden i fokus och vår vision och mission är att hjälpa våra kunder till en bättre hälsa och större välbefinnande. Varje dag.

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivnin och försäljning inom recpet och egenvård. På så vis är du med och bidrar till en bättre häla för våra kunder och apotekets framgång. På Hjärtat kan din karriär som farmaceut ta många vägar. Du kan leda andra och/eller specialisera dig inom till exempel farmaci, kvalitet eller kundmöte. Möjligheterna är många! Oavsett var resan tar dig är det två saker som kommer vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.
img1
img1
Förändra, testa och utmana marknaden
Hos oss får du vara med och genomföra idéer som verkligen gör skillnad. På Apotek Hjärtat har vi alltid kunden i fokus och vår vision och mission är att hjälpa våra kunder till en bättre hälsa och större välbefinnande. Varje dag.

Som Apotekstekniker på Hjärtat arbetar du omväxlande med försäljning, professionell rådgivning och kassatjänst inom egenvården. Du är en förtroendeingivande och kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående genom exempelvis lindring av förkylning. Tjänsten kräver en YH-utbildning till Apotekstekniker. På Hjärtat kan din karriär som tekniker ta många vägar. Du kan leda andra eller specialisera dig inom till exempel kundmöte och försäljning. Möjligheterna är många! Oavsett var resan tar dig är det två saker som kommer vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Möt några medarbetare

emma-lindahl-ux-chef

Emma Lindahl
Chef UX-design på ICA

Micael Dahlén möter Emma Lindahl, chef UX-design, som arbetar med ICAs digitala tjänster. Bland annat ICA-appen, röstassistenten Monica, ICA-sajten, när du scannar i butik och en massa andra coola grejer. Emma berättar om sin resa på ICA och vägen dit. Hon delar sitt intresse för att testa och experimentera med Micael och det hela slutar i en lite annorlunda feedbackövning.