gemenskap

Kultur och värderingar

En familj med doers, visionärer
och vardagshjältar

En lite roligare vardag

Vi är proffs på att skapa en roligare och enklare vardag för våra kunder. Så ska det också kännas att jobba här. Därför har vi byggt en kultur där alla hejar med förnamn, hjälper varandra och där vi tar stort ansvar för att utveckla oss själva till att bli vårt bästa jag. Balans mellan jobb och privatliv ser vi som en förutsättning för att du ska kunna bidra med fullt engagemang och fokus. För att få en större flexibilitet i vardagen finns exempelvis chansen att kombinera kontorsarbete och distansarbete, för de roller som där distansarbete är möjligt. Vi värderar olikheter och tror på varje medarbetares potential – kärnan i vår framgång är våra olika bakgrunder och erfarenheter.

Att se, lyssna på och lära av varandra har format en kultur där vi vågar utmana gamla sanningar och leda utvecklingen i branschen. Vägledda av våra värderingar engagemang, entreprenörskap och enkelhet gör vi skillnad i vardagen för miljontals människor – varje dag.
img1 (på 1)
img1 (på 1)

Engagemang: Du gör skillnad

Vi som jobbar här kallar det ICA-andan. Du arbetar inte för ICA, du samarbetar med tusentals kollegor som drivs av att skapa något bättre. Oavsett vad som får dig att kliva upp på morgonen bidrar du till en gemensam vision om att bygga framtidens retail. Ditt engagemang behövs för att samarbeta över gränser, lyfta goda idéer och ta hand om de värdefulla relationerna vi har till varandra inom bolaget.

​​​​​​​Framgång tillsammans och viljan att lära av varandra gör att vi har kraften att verkligen göra skillnad. För oss handlar goda saker om mer än mat – vi tror på ett engagemang i vår omvärld som bidrar till en hållbar och bättre värld.

Entreprenörskap: Du skapar möjligheter

Alla är inte entreprenörer, men alla kan tänka som en entreprenör. Det innebär att du i alla situationer letar efter den smartaste lösningen, och ibland kanske kanske uppfinner en helt egen. I butiker, på apoteken, på lagren och i kontorslandskapen vågar vi utmana och tänka nytt för att skapa förbättring och driva förändring i stort och smått. Vi lyssnar på våra kunder, studerar beteenden och analyserar trender för att ständigt ligga steget före. Genom handlingskraft, innovation och viljan att ta egna ansvar skapar vi nya möjligheter för vår affär. Vår datadrivna kultur vägleder oss att ta välgrundade beslut och vi utnyttjar den teknik som finns för att bygga relevanta lösningar.
img1 (på 1)
img1 (på 1)

Enkelhet: Du tänker enkelt först

Hos oss gör du varje dag lite enklare. Oavsett om kunden är din granne, en handlare eller din kollega gör du alltid ditt bästa för att göra upplevelsen så enkel, användbar och smidig som möjligt. Enkelhet är för oss också ett förhållningssätt där vi är tydliga, ärliga och litar på varandra. Genom att tänka förenkling i allt vi gör blir det lättare att samarbeta och prestera bra tillsammans. Det gör också att vi behåller vårt fokus på kunden och det utmanar oss att göra det lilla extra som krävs för att det ska bli lätt för någon annan.

Morgonträna? Hämta barn? Det ordnar sig!

Tillsammans gör vi människors vardag lite enklare, och det gäller också din. För att kunna vara ditt bästa jag på jobbet, behöver du hinna med det där andra också. Därför är det viktigt för oss att du hittar en bra balans mellan privatliv och arbetsliv. Utifrån din roll och ditt uppdrag har du möjligheten att kombinera kontorsarbetet med distansarbete, för en större flexibilitet och balans. Berätta för oss vad du behöver för att få ihop vardagen, så kommer vi göra vårt allra bästa för att underlätta för dig.
img1 (på 1)

Mer om din framtid hos oss