img1 (på 1)

Lärande och utveckling

Leda, bredda eller nörda?
Upptäck din potential
img1 (på 1)

Vi vet att du har talang

Hur du väljer att använda den är upp till dig. Berätta för oss vad du vill bidra med och vad du tror på, så kommer vi att skapa de bästa förutsättningarna för dig att nå dit du vill. ICA är en arbetsplats för dig som gillar att testa och lära nytt. Det spelar ingen roll var, hur och när du gör det, det viktigaste är att du vill lära dig mer. Genom att hitta lärandet i vardagen och söka nya vägar att förändra och förbättra, driver du båda bolagets och din egen utveckling framåt.

En vardag fylld med möjligheter

Vad behöver du lära dig? Det vet du kanske inte än, och inte vi heller. Oavsett vad du kommer fram till finns det en väg för dig hos oss. Här kan du jobba inom en mängd olika områden och branscher som retail, fastighet, apotek, bank och försäkring. Däremellan finns oändligt många kundresor i olika former, och vårt gemensamma uppdrag är att göra dem till de allra bästa. Vi jobbar i team, mellan team och tillsammans mellan bolagen. För att lyckas behöver vi nyfikna medarbetare som har en förmåga att ta till sig nya tankesätt, skapa alternativa arbetsmetoder och som vågar testa innovativa lösningar.
img1 (på 1)
img1 (på 1)

Har du ett growth mindset?

Att ha ett growth mindset innebär att du ständigt strävar efter att utmana dig själv, lära nytt och hitta bättre sätt att ta dig an dina vardagliga uppgifter. Det betyder att din egen motivation och dina initiativ är avgörande för både din och vår framgång. Att dela nya insikter med kollegor och fånga upp kunskap när den delas med dig är också en viktig del i detta dynamiska sätt att tänka.

Testa, lära och utvecklas

Att testa och lära är ett grundbeteende hos oss. Därför är misstag, och att lära av dem, en del av vår kultur. Att tillsammans utvärdera både lyckade och mindre lyckade satsningar är ett verktyg för att utvecklas. Att våga göra detta är ett måste för att bygga en handlingskraftig organisation.
img1 (på 1)

På ICA är alla ledare

På ICA har vi synen att alla är ledare, antingen leder du dig själv, ett team eller ett projekt. Ni i teamet kompletterar varandra och tillsammans skapar ni ICAs framtid. Din vardag hos oss formas av agila arbetssätt och coachande ledarskap. Oavsett vad din titel är har vi stort förtroende för dig och din förmåga. Vi räknar med att du tar hjälp när du behöver, och att du stöttar de som behöver dig. Tillsammans leder vi och utmanar självklarheter och hittar nya vägar.
 

Smarta verktyg för din utveckling

Alla lär sig olika. För att du ska kunna utvecklas på det sätt du vill, har du tillgång till digitalt stöd i form av vår lärplattform LearningHub där du kan utveckla din lärförmåga. Här hittar du många olika kurser; digitala, hybrida och fysiska samt inspiration och verktyg. Att lära och utvecklas på ICA är en självklarhet och det finns många sätt att lära; kanske deltar du i ett av våra upskilling-program genom vårt koncept Greenhouse, där vi utvecklar framtidens kompetens inhouse!
 

Besatt av att bli ännu bättre?

Utöver våra plattformar och verktyg finns många andra sätt att slipa dina kunskaper. Varför inte testa något som ligger långt ifrån det du brukar göra? De flesta grupper är öppna för alla och drivs av medarbetarna själva. Låter Fail-fika, Analyticscafé eller Tech Community som något för dig? Kanske vill du dra igång något eget? Här är alla idéer välkomna.

Mer om din framtid hos oss