img1 (på 1)

Förmåner och hälsa

Här är livet en del av jobbet
en enklare vardag

Vad skulle göra din måndag lite enklare?

Vi vill göra varje dag lite enklare för alla. Därför har vi tagit fram förmåner som underlättar din vardag. Ditt arbetsliv blir också så mycket roligare om du har ork och mår bra. Genom våra olika satsningar på hälsa och välmående vill vi hjälpa dig att skapa goda vanor så att du kan ägna dig åt de aktiviteter som ger dig energi. Eftersom livet ser olika ut för alla är våra förmåner flexibla, och kan skifta beroende på var i livet du befinner dig just nu. Vi vill möta dig i din vardag och erbjuda det du behöver för att bli ditt bästa jag – både i privatlivet, på jobbet och som en del av hela ICA.
img1 (på 1)

En flexibel arbetsplats där vi kan utvecklas tillsammans

Att jobba hos oss ska ge dig de bästa förutsättningarna att må bra och utvecklas, både som individ, kollega och en del av hela ICA. Därför finns möjligheten att kombinera kontorsarbete med distansarbete för att kunna hitta en balans i vardagen och skapa ännu bättre arbetsresultat. Utifrån din roll och arbetsuppgifter har du möjlighet att kunna jobba på distans och därmed vara en del av att utveckla hela ICA som arbetsplats. Med kontoret som utgångspunkt och distansarbete som komplement får du det bästa av två världar – samarbetet och energin från kollegor och friheten som kommer med en lite enklare vardag. Allt för att vi ska kunna växa tillsammans.

Balans i livets alla faser

Just nu kanske du hänger mycket i gymmet. Om några år kanske du behöver lägga om din arbetsdag för att hämta och lämna barn. Senare i livet kan det vara viktigare med ett annorlunda semesterupplägg. Oavsett vad du behöver just nu hjälper vi dig med lösningar som skapar balans i din vardag. Flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete, olika sätt att träna, inspiration till att äta bättre och förstärkt föräldrapenning. Det är några av de delar vi kan stötta dig med så att du kan ha fullt fokus, utvecklas med oss och få en roligare arbetsdag.
img1 (på 1)
img1 (på 1)

Bättre tillsammans
– varje dag

För oss handlar det inte om att springa snabbt eller äta sallad till lunch. Vi vet att du kommer med de smartaste idéerna när du känner dig i balans. Vad som får oss att må bra kan vara olika saker för olika personer. Det vi med säkerhet vet är att en varm och inkluderande kultur där du får vara dig själv bidrar till en känsla av trygghet och välmående. Vi har jobbat på vår kultur i över hundra år. Det vi kallar ICA-andan är en stor anledning till att vi är så många som trivs på jobbet.
​​​​​​​

För att du ska må bra länge

Alla våra medarbetare är värdefulla för oss och vi vill ge dig rätt stöd för att må bra långsiktigt. Som arbetsgivare vill vi se till att du kan vara dig själv på jobbet och känna dig delaktig, sedd och involverad. Vi prioriterar ett förebyggande arbetsmiljöarbete och gör allt vi kan för att du ska känna dig säker och trygg på jobbet. Men ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. Vi arbetar med olika insatser för att i ett tidigt skede uppmärksamma när någon inte mår bra, så att vi kan stötta medarbetare genom en tuffare period i livet. I vår förmånsportal finns erbjudanden och rabatter kring mental träning, mindfulness och KBT-stöd. Självklart erbjuder vi också företagshälsovård.

Testa en ny träningsform och välj en annorlunda lunch

Tillsammans strävar vi efter att inspirera och motivera våra kunder att äta bättre och leva hälsosammare. Detta speglas också internt hos oss. Vi har fördelen att kunna dela med oss av det senaste inom hälsosam mat, erbjuda varuprover och bjuda in till föreläsningar kring sundare vanor. Som medarbetare kan du också engagera dig i våra satsningar för att öka träningslusten och motivationen att röra på dig. Utöver friskvårdsbidraget och träningsrabatterna har flera av våra arbetsplatser också träningsanläggningar.
annorlunda lunch

Mer om din framtid hos oss