ljus bakgrund

Farmaceut med Hjärtat på rätt ställe

Vill du också vara med och skapa framtidents apotek?
Vill du ta nästa steg i din karriär? Låt oss hålla kontakten och få tips om lediga tjänster hos oss.

Var med och skapa framtidens apotek


Som farmaceut på Apotek Hjärtat får du varje dag möta kunder i olika delar av livet. Frågorna vi får från dem är komplicerade och utmanande. Med din expertis inom läkemedel och med din omtanke är du med och gör verklig skillnad för de människor du möter. Precis som varje kundmöte är unikt är också vardagen på apotek Hjärtat varierande.

Apotek Hjärtat är en stor kedja med många möjligheter, vi har många olika lägen, öppettider och typer av apotek. Är du intresserad av att jobba mer med retail eller specialisera dig inom läkemedel på ett apotek beläget på ett sjukhus? Hos oss finns möjligheten att utvecklas inom det område som intresserar dig oavsett om du vill bredda dina kunskaper, ta en ledarroll eller specialisera dig. Det finns en plats för dig på Apotek Hjärtat och ICA Gruppen!
img1
img1
Förändra, testa och utmana marknaden
Hos oss får du vara med och genomföra idéer som verkligen gör skillnad, det är du som ser vad som fungerar och vad som behöver förbättras. Genom att ständigt ta tillvara på våra medarbetares idéer och kunskap utvecklar vi hela tiden Hjärtats verksamhet.

På Apotek Hjärtat har vi alltid kunden i fokus och vår mission är att hjälpa våra kunder till en bättre hälsa och större välbefinnande. Varje dag. För att nå dit arbetar vi tillsammans. Vi vågar testa, göra fel och hitta nya lösningar. Vi vet att när våra medarbetare växer i sina roller växer också Hjärtat. Tillsammans skapar vi framtidens apotek!


Specialistroller på Hjärtat


På Hjärtat har vi flera lokala specialistroller på våra apotek, alltifrån att du coachar dina kollegor att ge ännu bättre läkemedelsrådgivning, till att du jobbar med att öka försäljningen på receptfria läkemedel.

Farmaciansvarig 

En farmaciansvarigs roll är att coacha kollegorna så att rådgivning, försäljning och effektivitet ständigt förbättras i nära samarbete med apotekets säljansvarig. I rollen ingår även ansvar för kompetensutveckling inom farmaci på arbetsplatsen samt stöd till apotekschefen i kontakterna med lokal sjukvård. I syfte att förbättra kvalitet, kundupplevelse och ökad försäljning tillvaratas och sprids vardagskunskap till övriga kollegor. 

Läkemedelsansvarig 

En läkemedelsansvarigs roll innebär ansvar för det lokala kvalitetsarbetet på apoteket, att avvikelser rapporteras och att de krav som ställs efterlevs. I rollen ingår även att introducera nya medarbetare och ta del av kvalitetsrutinerna på apoteket samt att coacha kollegorna med stöd och råd gällande apotekets kvalitetsarbete.

Säljansvarig  

En säljansvarigs roll innebär ansvar för att driva försäljningsökning av handelsvaror och receptfria läkemedel på apoteket. Uppgiften innebär att tillsammans med apotekschefen optimera kampanjer och säljaktiviteter. Rollen innebär även initiativ till aktiviteter och övningar som främjar försäljning, exempelvis tävlingar och kampanjuppföljningar samt att coacha kollegorna i exempelvis kundbemötande, försäljning och rådgivning! 
​​​​​​​

Varuansvarig  

En varuansvarigs roll innebär ansvar för att lagerhållning är optimal och att lagerekonomi och rutiner följer uppsatta mål. Det ingår också ansvar för att den dagliga varuhanteringen följer rutiner och ser till att hålla ett optimalt lager per månad. Rollen innebär även att utbilda kollegorna i de rutiner som rör varuhantering. 

img1
img1
Upptäck med Hjärtat
Är du snart nyutexaminerad farmaceut och redo att upptäcka nya platser? Känner du dig instängd i storstan och längtar efter att ta skidorna till jobbet eller känna sanden mellan tårna på lunchen under sommarmånaderna? Är du nyfiken på hur det skulle vara att bo i en annan del av landet samtidigt som du får hjälp att betala av ditt studielån? Vi vill ge dig de allra bästa förutsättningarna för att få en bra start i arbetslivet hos oss på Hjärtat.
img1
Poolfarmaceut på Hjärtat
Som Poolfarmaceut på hjärtat får du möjlighet att ha en varierande vardag på olika Hjärtat-apotek med hela Sverige som arbetsplats. 
img1
Utländsk Farmaceutlegitimation
Är du farmaceut med legitimation utfärdad utanför EU/EES som vill arbeta som farmaceut på Apoetk Hjärtat?  Det är en del att tänka på och vi vill gärna hjälpa dig på vägen!