möt våra medarbetare
Livet på ICA

Träffa oss som arbetar här

Hur är det att jobba på ICA?


En av fördelarna med att jobba på ICA är de mångamöjligheter utvecklings som finns, där ingen karriärresa är den andra lik. I intervjuserien "Micael möter" träffar professorn, författaren, talaren och den mycket nyfikna Micael Dahlén fem av våra medarbetare för att ge en inblick i hur det är att jobba på ICA.
daniel-breeze-inkopare

Daniel Breeze

Inköpare för ICAs egna märkesvaror
Micael Dahlén möter Daniel Breeze som är inköpare för ICAs egna märkesvaror. Daniel är civilingenjören från KTH som via logistiken hittade till ICA och inköp. Inga frågor om djurmat eller toalettpapper är för svåra för Daniel och han låter gärna den som vill uppleva "hans" produkter. Förutom att vara ambitiös och driven tycker Daniel precis som Micael att det är viktigt att ha kul på jobbet!
emma-lindahl-ux-chef

Emma Lindahl

Chef UX-design på ICA
Micael Dahlén möter Emma Lindahl, chef UX-design, som arbetar med ICAs digitala tjänster. Bland annat ICA-appen, röstassistenten Monica, ICA-sajten, när du scannar i butik och en massa andra coola grejer. Emma berättar om sin resa på ICA och vägen dit. Hon delar sitt intresse för att testa och experimentera med Micael och det hela slutar i en lite annorlunda feedbackövning.
adam-myllylä (olika)

Adam Myllylä

Operativ lagerplanerare på ICA
Micael Dahlén möter Adam Myllylä på ett av Sveriges största lager i Hacksta som motsvarar tre Globen. Adam arbetar som operativ lagerplanerare, är fadder, filmproducent, Youtuber och Instagrammare. Adam berättar om sin egen utveckling på ICA och uppmuntrar andra att visa vad just du vill och vad du är bra på!