img1 (på 1)

Din framtid hos oss

Välkommen till en värld där allt är möjligt

Lär känna ICA-andan

Hejar du på alla du möter? Annars är det dags att börja öva på det. Här hälsar vi alltid med förnamn, ställer frågor och berättar mer gärna än om det senaste vi har lärt oss. Det spelar ingen roll om den du träffar är din chef, din chefs chef, eller någon du stöter på för första gången på kaffemaskinen. I våra korridorer, butiker, apotek och lager finns inga konstiga hierarkier – bara människor. Tillsammans gör vi vårt bästa för att varje dag bidra till vår gemensamma framgång. Vi kallar det ICA-andan.
img1 (på 1)
img1 (på 1)

Bli ditt bästa jag

Oavsett om du drömmer om att bli världsbäst på det du gör, leda ett stort team eller testa något helt nytt finns möjligheter för dig hos oss. För oss är din potential lika värdefull som din erfarenhet och bakgrund – och vi vet att du har talang. Hur du sedan väljer att använda den är upp till dig! Det viktigaste är att du vill utvecklas och lära dig mer. Genom att hitta lärandet i vardagen och ständigt söka nya vägar att förändra och förbättra, driver du både bolagets och din egen utveckling framåt.
img1 (på 1)

En unik chans att påverka

I ICAs butiker, på våra apotek och online möter vi en stor del av Sveriges befolkning dagligen. Det ger oss en unik möjlighet att göra skillnad – varje dag, varje minut, 365 dagar om året. Hos oss är du med och förbättrar möjligheterna att göra enkla val som leder till en mer hälsosam och hållbar vardag för miljontals människor. Detta gör vi genom initiativ inom alla delar av företaget, där du som medarbetare är en drivande kraft i att få det att hända. Oavsett vilken roll du har hos oss bidrar ditt engagemang till att skapa en bättre morgondag – för oss och vår planet.

Vi tar dina idéer på allvar

Hos oss är det enkelt att vara sig själv. I över hundra år har vi byggt vår framgång på ett gemensamt engagemang i våra kunder, och i varandra. Sneakers, kostym, fotbollsfantast, virkproffs, vd eller nyexad. Var du kommer ifrån och vad du gillar spelar ingen roll – vi ska åt samma håll. Vem vet vad nästa grej inom retail kommer vara? Varje idé är viktig och ditt perspektiv kan vara precis det vi behöver för att lösa ett problem eller komma vidare med en klurig utmaning. Vi som jobbar här är nyfikna på att höra vad du tror och tänker.
img1 (på 1)
img1 (på 1)

Hitta din balans i vardagen

Vi vet att du kommer med de smartaste idéerna när du känner dig i balans. Men att må bra betyder olika saker för olika personer. Kanske behöver du hämta och lämna barn? Träna på lunchen? Eller få hjälp att hitta någon att prata med? Vi vill vi erbjuda dig ett flexibelt arbetsliv där du kan välja att använda de förmåner och stöd du mår bra av. Genom våra olika satsningar på hälsa och välmående vill vi hjälpa dig att skapa goda vanor så att du kan ägna dig åt de aktiviteter som ger dig energi. Våra förmåner är till för att du ska få en enklare vardag och bättre balans i livet.
gå med i talanggruppen

Vill du skapa en enklare vardag tillsammans med oss?