img1 (på 1)

Hitta hem hos oss


På Hjärtat har vi ett fantastiskt uppdrag: vi hjälper människor att må bättre. Att vi är marknadsledare gör oss stolta, men inte nöjda. Vi drivs fortfarande av en iver att utveckla vår bransch. Vill du vara med och bidra till framtidens apotek?
Välkommen till en arbetsplats med engagemang och stort hjärta.

Vad gillar du att göra?
​​​​​​​Hitta din plats hos oss

​​​​​​​

Med Hjärtat på rätt ställe

På Hjärtat har vi ett fantastiskt uppdrag: vi hjälper människor att må bättre. Vi finns för alla i Sverige – för de sjuka och för de friska, genom livets alla faser. Vi är över 4000 kollegor som tillsammans möter våra kunder med omtanke, var de än befinner sig. Tillsammans med ICA Gruppen har vi en unik möjlighet att göra vardagen enklare för våra kunder. Vi står på en grund av trygghet och trovärdighet. Här kan vi fortsätta växa, både som 
människor och som företag. Vill du vara med och bidra till framtidens apotek?  Här finns en plats för dig, och vi ser fram emot allt vi kan åstadkomma tillsammans.

Ett högre syfte

Med apotek i hela landet och en e-handel som aldrig stänger, finns vi alltid nära. Vi är över 4000 kollegor som tillsammans möter våra kunder med omtanke, var de än befinner sig.

Apotek Hjärtat, ICA och Min Doktor - tillsammans erbjuder vi våra kunder ett oslagbart hälsoerbjudande.

Välkommen till en arbetsplats med engagemang och stort Hjärta.

Var med och skapa
framtidens apotek

Hållbarhet- och miljöarbete är något som ligger oss extra varmt om Hjärtat. Hjärtat var först ut med en hållbarhetsmärkning för receptfria läkemedel, "Välj med Hjärtat" - idag den branshöverskridande märkningen "Välvald".

Tillsammans med ICA uppnådde vi klimatneutralitet 2020 och strävar nu efter att sänka även våra kunders klimatavtryck.

Vill du också vara med och bidra till framtidens apotek?

Utveckling tillsammans

Tillsammans med ICA Gruppen har vi en unik möjlighet att göra vardagen enklare för våra kunder. ​​Samtidigt kan vi erbjuda utveckling och karriärvägar både inom Hjärtat och hela ICA Gruppen. Vi står på en grund av trygghet och trovärdighet. Här kan vi fortsätta växa, både som människor och som företag.

Hos oss finns det tydliga karriärvägar där du väljer inriktning beroende på vad just du brinner lite extra för. På Hjärtat kan din karriär ta många spännande vägar. Vill du specialisera dig, leda andra eller bredda din kompetens inom ett nytt område eller inom ICA-familjen  - möjligheterna är många. 

Här finns en plats för dig, och vi ser fram emot allt vi kan åstadkomma tillsammans.

Lyssna på Hjärtat

Är du nyfiken på veta mer om hur det är att jobba hos oss - utifrån våra kollegors perspektiv? Då är det här podden för dig!

Livet på Hjärtat

Lär känna några av våra 4000 medarbetare. Här kan du läsa mer om vardagen på Hjärtat och vad vi arbetar med just nu.
Apotekschef

Cecilia Berg

"Tänk att få ha jobbet som hobby!"

Camilla Fransson Poolresurs

"Jag tycker att det är fantastiskt att kunna hjälpa folk, och det har jag fått förmånen att göra på väldigt många olika platser."
Gabor Levendovics Farmaceut på E-apoteket

"...man ofta stöter på olika situationer som sällan finns på vanliga apotek gällande nya mediciner, sällsynta interaktioner eller ovanliga indikationer."
Régis Mascaro Farmacispecialist

"Farmacispecialist är en roll med varierade och spännande uppgifter för den som brinner för farmaci."